TECHNISCH BEHEER

Technisch beheer is essentieel voor de instandhouding van uw onroerend goed. Wij zijn ons hier dagelijks van bewust.

En dat is merkbaar. Geen verrassingen over lopende zaken, die de eigenaar al lang had moeten weten. Wij zitten er dagelijks bovenop.

De technische staat van een gebouw is belangrijk voor de eigenaar. Daarom zorgen wij voor regelmatige aanwezigheid van onze mensen op alle gebouwen. Een rondgang langs de huurders, direct contact van de property manager en de huurders, zodat wij continu weten wat er speelt. Ook is het voor ons normaal om het gehele gebouw met installaties regelmatig te controleren. Wij willen weten hoe het gebouw erbij staat, maar ook of alle opgedragen werkzaamheden naar behoren uitgevoerd zijn. Wij controleren daarbij of de huurder het gehuurde correct in gebruik heeft en op de juiste wijze onderhoudt.

Jaarlijks stellen wij een meerjarenbudget op, met de gedachtegang van de opdrachtgever in ons hoofd. Dit is ons kader voor de maximale uitgaven om een gebouw, de installaties en andere voorzieningen in stand te houden. Wij zijn ons telkens bewust dat een gebouw enerzijds in optimale staat dient te zijn, en dat anderzijds de kosten zoveel mogelijk in lijn met het budget dienen te lopen. Voor ons is het de uitdaging om het beste uit een budget te halen, efficiƫnt uitgeven met een zo gunstig mogelijk (technisch) resultaat.

Contact opnemen

Tel.: +31 (0)20 6 537 087

Adres
Capellalaan 129
2132 JM Hoofddorp