PROPERTY MANAGEMENT

Property management is onze core business. Het zwaartepunt van onze werkzaamheden ligt op het beheer van onroerend goed. Tegen scherpe tarieven bieden wij property management op maat. Kenmerkend voor onze aanpak is onze betrokkenheid met de opdrachtgever, onze persoonlijke aandacht en onze onconventionele werkwijze.

Property Management zien wij als beheer van onroerend goed met grote betrokkenheid, zowel naar de opdrachtgever, de huurders, alsook alle facilitaire partijen. Natuurlijk op maat. U vraagt, wij organiseren. Wij doen dat door heel Nederland. Onze opdrachtgevers zijn institutionele beleggers en particulieren uit binnen- en buitenland. Skymark heeft de dagelijkse verantwoordelijkheid voor zo’n 35 vastgoedobjecten, waaronder kantoren, bedrijfsruimtes en winkelruimtes. Momenteel beheren wij in totaal voor ruim 400.000 m² aan vastgoed, van kleinschalige bedrijfsverzamelgebouwen tot grote kantoorcomplexen.

Ons dagelijkse mensenwerk zorgt voor een ‘happy tenant’. Wij vinden dit belangrijk. De huurder dient serieus genomen
te worden. De menselijke benadering, dus dichtbij met direct contact. Wij zorgen ervoor met een korte responstijd.
Dagelijks, 24 uur per dag.

Beheer van (gedeeltelijk) leegstaande gebouwen tegen een aantrekkelijk tarief behoort tot de mogelijkheden. Ook bieden wij alternatieve oplossingen voor eventuele leegstand van een gebouw. Soms verrassend, qua oplossing en qua eenvoud.

Contact opnemen

Tel.: +31 (0)20 6 537 087

Adres
Capellalaan 129
2132 JM Hoofddorp