Wat doen wij

HOOFDDIENSTEN

PROPERTY MANAGEMENT

Property management is onze core business. Het zwaartepunt van onze werkzaamheden ligt op het beheer van onroerend goed. Tegen scherpe tarieven bieden wij property management op maat. Kenmerkend voor onze aanpak is onze betrokkenheid met de opdrachtgever, onze persoonlijke aandacht en onze onconventionele werkwijze.

TECHNISCH BEHEER

Technisch beheer is essentieel voor de instandhouding van uw onroerend goed. Wij zijn ons hier dagelijks van bewust.
En dat is merkbaar. Geen verrassingen over lopende zaken, die de eigenaar al lang had moeten weten. Wij zitten er dagelijks bovenop.

FINANCIEEL/ ADMINISTRATIEF BEHEER

Financieel beheer draait vooral om tijdige acties. Het versturen van de huurfacturen, per kwartaal, maandelijks of per jaar. De incasso van de huurpenningen en voorschotten op de servicekosten door middel van herinneringen met de juiste follow ups. Het afrekenen van de servicekosten, op basis van een correcte kostenallocatie. Maar ook het bijhouden van gerealiseerde kosten en het signaleren van overschrijdingen. Dit alles gebeurt door ons op het juiste gewenste tijdstip.

COMMERCIEEL BEHEER

Voor u, als opdrachtgever, is het van belang om een commercieel beheerder te hebben voor uw panden. Niet alleen in het belang van uw investeringswaarde maar ook ten behoeve van uw klanten/ huurders. Skymark onderscheidt zich daarbij door haar directe hands-on mentaliteit met duidelijke afspraken en een hoogwaardige inspanningsverplichting. U kunt daarbij van ons verwachten dat wij u persoonlijk maatwerk bieden, dus geen grote systemen, maar een individuele aanpak.

JURIDISCH BEHEER

Skymark onderscheidt zich door haar opdrachtgevers een totaalpakket van beheer van vastgoed te kunnen aanbieden. Daarbij heeft zij gespecialiseerd juridisch vastgoedadvies in huis om snel en direct te kunnen adviseren en schakelen. De praktische objectieve insteek neemt mee dat de juridische kant op een professionele no nonsens manier wordt toegepast en op een begrijpelijke wijze kunnen worden opgepakt.

OVERIGE DIENSTEN

DETACHERING

Tijdelijke uitlening van personeel kan in bepaalde omstandigheden de beste manier zijn om een opdracht in te vullen. Dit gebeurt in goed overleg met de opdrachtgever.

PROJECT MANAGEMENT

Voor bijzondere verbouwingstrajecten kunt u ons aanstellen als uw projectmanager. Een verbouwing van uw pand wordt van begin tot eind intensief door ons begeleid, tot en met de eindoplevering conform het Programma van Eisen.

ADVIES EN ONDERSTEUNING

Daar waar mogelijk adviseren wij vanuit onze kennis en ervaring. Meestal doen wij dat er gewoon bij, want wij zijn van nature geen urenschrijvers.

BEMIDDELING

Door onze contacten zijn er altijd mogelijkheden tot bemiddeling tussen partijen. Hoewel wij geen makelaar zijn, beschikken wij over voldoende contacten om actief in de markt te zoeken.

OPLOSSINGEN

Soms loopt u tegen een materie aan, waar u enige hulp bij kunt gebruiken. Misschien zelfs wel zonder dat u het weet of in de gaten heeft. Wij denken pro-actief met u mee. Financieel of technisch, bouwkundig of installatietechnisch, praktisch of uitgewerkt op papier, ter plaatse of op afstand.

VVE

Op verzoek beheren wij actief een Vereniging van Eigenaren (VvE). Ook kan een nog niet actieve Vereniging van Eigenaren door ons van onderaf aan opgezet worden. Wij hebben de nodige kennis en ervaring om een dergelijke vereniging inhoudelijk te begeleiden, ter ondersteuning van het verenigingsbestuur.

Contact opnemen

Tel.: +31 (0)20 6 537 087

Adres
Beechavenue 133
1119 RB Schiphol-Rijk