COMMERCIEEL BEHEER

Voor u, als opdrachtgever, is het van belang om een commercieel beheerder te hebben voor uw panden. Niet alleen in het belang van uw investeringswaarde maar ook ten behoeve van uw klanten/ huurders. Skymark onderscheidt zich daarbij door haar directe hands-on mentaliteit met duidelijke afspraken en een hoogwaardige inspanningsverplichting. U kunt daarbij van ons verwachten dat wij u persoonlijk maatwerk bieden, dus geen grote systemen, maar een individuele aanpak.

Contractbewaking van de lopende huurovereenkomsten en het tijdig signaleren van de huurverlengingsmomenten behoort tot onze kerntaken. Daarnaast informeren wij onze opdrachtgevers met gewenste regelmaat, zodat wij in samenspraak verdere acties kunnen ondernemen. Gezamenlijk bekijken wij wat de volgende stappen zijn. Hierbij is het voor ons van belang om samen te inventariseren wat uw wensen zijn binnen dit proces. Goede communicatie is voor ons dan ook van groot belang. Gaat u een huurovereenkomst verlengen, uitbreiden of aanpassen, dan bieden wij u de nodige adequate begeleiding vanuit ons gespecialiseerde team.

Daarnaast ondersteunen wij u bij de aan- of verkoop van beleggingspanden. Met een groot eigen netwerk van private en institutionele beleggers kijken wij naar de juiste route binnen dit proces. Wij adviseren en begeleiden de transacties van begin tot eind en focussen ons niet op een bepaald segment van de markt, maar bieden diensten aan bij alle aankopen van uw beleggingstransacties (kantoor, winkel, bedrijfsruimte, parkeergarage, etc.).

Wij vullen de taken in, met ondersteuning en begeleiding bij beheer, koop, verkoop, verhuur en beleggingen van uw (potentiƫle) panden. Niet alleen voor Nederlandse partners, maar ook voor buitenlandse investeerders en fondsen op de Nederlandse markt.

Contact opnemen

Tel.: +31 (0)20 6 537 087

Adres
Beechavenue 133

1119 RB Schiphol-Rijk